Hyresbostad.nu

Hitta lediga hyresbostäder.

Hyresbostad i Kungsholmen

25 m2 lägenhet i Kungsholmen att hyra

Kungsholmen - 1rok - tillsv - 14.899kr/mån

Nyrenoverad etta med parkering på Kungsholmen nära vatten och badplats med stor trädgård som har flera uteplatser samt lusthus där självaste August Strindberg suttit och skrivit. Villa Clastorp byggdes 1869 och är en gammal släktgård som nu består av tre lägenheter. Nära till mataffärer, apotek och flera restauranger som finns inom promenadavstånd. Buss 1 och 56 går i princip utanför dörren.

Välkommen till en ljus studio apartment med fönster i två väderstreck, öster och norr. Lägenheten nås via den gemensamma entrén och via ytterdörren kliver man rakt in i lägenhetens hjärta. På golvet ligger en parkett och väggarna går i en harmonisk sandfärgad nyans. Till vänster finns avhängningsyta med hatt- och skohylla. Till höger finns en generös garderobsvägg med spegelskjutdörrar och gott om förvaring. Köket är utrustat med fullstor ugn, induktionshäll, kyl och frys. Här finns goda arbetsytor och gott om förvaring. Det nya köket har sandfärgade luckor och bänkskivorna består av solida ekskivor.

Badrummet är utrustat med dusch med glasväggar, nytt handfat med kommod med gott om förvaring, vägghylla samt handduksvärmare. På väggarna finns en ljus panel och på golvet ligger en diskret grå plastmatta. Nytt tak och fläktsystem.

Den gemensamma tvättstugan är utrustad med ny tvättmaskin och torktumlare från Miele och ligger i anslutning till entrén.

Lägenheten är utrustad med Sonos-högtalare och Tivoliradio. Även dammsugare, tallrikar, besti...