Hyresbostad.nu

Hitta lediga hyresbostäder.

Hyresbostad i Helsingborg

95 m2 lägenhet i Helsingborg att hyra

Nyrenoverad Lägenhet i Centrala Helsingborg 95m2

Välkommen till en nyrenoverad och fräsch 5-rums lägenhet!

Fastigheten är placerad centralt i Helsingborg stad med gångavstånd till centrum och campus. Det finns gott om matbutiker samt skolor och förskolor i området, vårdcentralen är dessutom enbart 100 meter ifrån precis som busstationen som tar en till centrum eller till Råå. Tågstation finns på Ramlösa station (ca 1-2km ifrån) samt Helsingborg C (15min promenad ifrån)

Lägenheten blev nyligen nyrenoverad och det har ännu inte bott någon i den sedan uppfräschningen, ni lär bli dem första hyresgästerna. Vi har skapat en modern lägenhet med fokus på ljusinsläpp för att säkra en trevlig hemkänsla. Din trivsel är viktigast för oss, vi vill ha långsiktiga hyresgäster som skall göra detta till deras hem.

Här får ni chansen att hyra och bo i en av marknadens finaste lägenheter istället för att köpa och betala allt för mycket i ränta och amortering för en liknande objekt.

Vi söker efter en skötsam familj som vill skapa ett hem utav denna fina lägenheten. Nedan finner ni lite kriterier vi letar efter i en hyresgäst. Om ni önskar att komma på visning är ni mer än välkomna att skriva.