Hyresbostad.nu

Hitta lediga hyresbostäder.

Hyresbostad i Västervik

120 m2 lägenhet i Västervik att hyra

Lägenhet att hyra i Västervik, Överum

Hyra huset/Parhus Ringsvägen 23A eller ett hus uthyres med extra lgh Ringsvägen 23B Halva huset hyrs med totalt 120 m2 eller ett hella hus med 240 m2 (för 2-3 eller 3-6 personer) Två våningar separerade från varandra. Är du intresserad?
Bostaden passar perfekt till en familj, ett par.
Med bil: 10 min från E-22 och Gamleby, och 35 min från Västervik. Huset är totalrenoverat.
Huset ligger i ett mycket lugnt område och perfekt för att njuta av naturen. Det ligger 10 minuter från tågstationen och 15 km från Gamleby.
Huset har moderna faciliteter.

3 glas nya fönster , Varme Pump (CTC) vatten Golvvärme i hela huset fram (Uponor), med temperaturjustering i varje Rum, nytt kök, nytt badrum, ny el, vattenledningar och avlopp allt nytt. Det har fiberinternet med wi-fi. Det finns en uteservering med ett tak på cirka 50 m2 med tillgång till uteplatsen. Det finns ett utrymme att parkera en eller två bilar utanför.
I priset ingår: vatten, sopor, värme och fiber.
Superpris för superhus. Du kan besöka och se er personligen i underbar villa.
En hel villa eller hälften av en villa hyrs ut. Hälften av en villa hyrs ut för 2 eller 3 personer eller för en stor familj på 5 -6 personer. Villa på två plan, de är separerade från varandra, 2 familjer eller en stor familj , hyras Kontrakt via ((hidden)) behöver Svenskt Bank-ID och deposition på 1 månad i förskott via Blocket
1 rum tillsammans med tvättstuga (tvättmaskin och torktumlare)*
*Funkt...