Hyresbostad.nu

Hitta lediga hyresbostäder.

Hyresbostad i Norra hisingen

126 m2 villa i Norra hisingen att hyra

Hisings Backa - 7rok - tillsv - 23.000kr/mån

Välkommen till barnvänliga Källehöjden i Hisingsbacka! Här är ett unikt tillfälle att bo i en ny friliggande familjevilla i ett fantastiskt grannskap. Huset som är beläget på en härlig trädgårdstomt dit solens strålar når hela dagen. Fastigheten har ett exceptionellt läge med underbar utomhusmiljö och synnerligen vackra tomteutsikt över St. Jörgens golfbana med underbara solnedgångar.

Det är ett villa område mitt emot St. Jörgens golfbana med bra kommunikationer in till stan. Här ifrån når du enkelt Backaplan och centrum med direkt buss inom 15 min. Parkering utanför carporten ingår. Med en kort promenad når ni ett flertal bussar till Göteborgs stad som tar 15 minuter. Eller varför inte cykla på 20 minuter? Åt andra hållet finns grönområden, fårhagar och spahotell. I direkt närhet finns Bergartsgatans förskola, skolor, lekplats, tennisbana, fotbollsplan och gym.

Inomhus är planlösningen optimal med en välkomnande hall. Vidare in i huset på nedervåningen (som också är entréplan) finns ett fräscht badrum med dusch och tvättstuga. Från det ljust fina köket nås det rymliga vardagsrummet i en öppen lösning. Det finns golvvärmen under parkettgolvet. Utanför finns en stor altan med söderläge mot en skogsdunge på baksidan huset, där kan du njuta solen hela dag.

Innan du går upp en våning så finns ett litet förrådsutrymme under trappan. Väl på övervåningen finns tre rymliga sovrum, alla sovrum har ytterligare ett förrådsutrymme. I anslutning till a...